Promotiefilm: Jheronimus Bosch By Night

Wij kregen de eer om van de opening van ‘Jheronimus Bosch – jaar’ een filmische impressie te maken. Showbands, karren en narren… een hele stoet zou gedurende de avond diverse locaties bezoeken onder begeleiding van passende live-muziek. Als afsluiting zouden er door middel van een lichtshow impressies van Jheronimus op het oude pand waar hij ooit werkte geprojecteerd worden.

boschbynight-04

Omdat het ging om opnames in de nacht maakten wij voor het eerst gebruik van Sony camera’s. Schieten in het donker is eigenlijk niet te doen op een fatsoenlijke manier, maar sinds kort is Sony heer en meester in nachtopnames. Ha! Dat kwam ons mooi uit…

Met de Sony camera’s waren wij in staat om te filmen wat ogen niet konden zien. Het zijn echte nachtkijkers deze camera’s! De look en feel van deze video is net iets anders dan wat de meeste van ons gewend zijn, maar toc voelt het als Smart Media.

boschbynight-05-1024x576

boschbynight-02-1024x576

Dit is de compilatie die in één week meer dan 300.000 keer bekeken werd op socialmedia.

Wij maakten tijdens het Jheronimus Bosch – jaar diverse films:

boschbynight-01-1024x576

Enjoy!

Recente berichten