Videoclip: Gordon – Kom Eens Dichterbij

Of we een videoclip wilden maken voor misschien wel de meest spraakmakende BN-er: Gordon.

Een beetje huiverig om met dit project te starten waren we wel. We kenden natuurlijk wel de scherpe uitspraken die Gordon op nationale tv en andere media doet. Maar goed. We rennen nergens voor weg en besloten om de videoclip zo goed als we konden te produceren.

gordon-kom-eens-dichterbij-01

En daar sta je dan op de set. Twee jonge gastjes, beiden rond 25 jaar oud, die moeten dan vertellen wát Gordon moet doen en hóe hij het moet doen.

Dat was in het begin niet makkelijk, ook niet voor Gordon. Hij heeft in zijn carrière natuurlijk ook het nodige gezien en heeft gewerkt met veel gelouterde regisseurs en producenten.

gordon-kom-eens-dichterbij-03-1024x540

Nadat we de eerste keer het materiaal gezamenlijk terugkeken steeg het vertrouwen en kregen we vanuit Gordon steeds meer de vrijheid om onze visie vrij uit te voeren.

Ondanks dat iedereen in Nederland een mening over hem heeft denken wij dat velen wat van hem kunnen leren. Hoewel Gordon als televisiepersoonlijkheid bekend is moeten we niet vergeten dat hij als zangtalent doorgebroken is in Nederland. Ook al doet hij veel andere dingen, je merkt dat hij het liefst met muziek bezig is.

Kom Eens Dichterbij is de eerste single die Gordon na het avontuur met LA de Voices uitbrengt en hij bereikt hiermee de 1e positie in de single top 100.

Wij maken inmiddels alle clips van Gordons.

gordon-kom-eens-dichterbij-master-mp4-still004-1024x540

Recente berichten