Tv-commercial: Zensations

Zensations is producent van e-sigaretten die, naar het schijnt, niet schadelijk zijn voor de gezondheid. Vanuit de EU is wetgeving gekomen waarmee adverteren met e-sigaretten op TV is verboden en andere advertentiemethoden ernstig bemoeilijkt wordt.

Deze commercial werd onder hoge tijdsdruk in zeer korte tijd geproduceerd worden waardoor deze nog gepubliceerd worden vóórdat de wetgeving van kracht werd.

zensations-angels_01

Mensen zijn niet alleen visueel ingesteld maar zeker ook auditief. Daarom wilden we een zeer herkenbare track maken en een duidelijke, ietwat ordinaire slogan eraan koppelen: dampend de winkel uit! Herkenbaarheid; ook als je niet kijkt naar de TV en alleen het geluid hoort.

De commercial werd deels geanimeerd en deels gefilmd. Wij als makers willen graag werken met mensen in onze video’s. Alleen animatie kan ook een juiste keuze zijn maar wij denken dat kijkers zich graag willen kunnen verplaatsen in andere mensen.

De keuze voor deze eenvoud werkte want de omzet van het product steeg met 66%

Dat zou je toch wel succesvol kunnen noemen!

zensations-angels_02-1024x576

Recente berichten