Commercial – reclamefilm maken

Wij brengen door het maken van een commercial jouw product of dienst onder de aandacht. Dit doen we door een ultieme combinatie te maken van beeld, licht en geluid. En dat met een creatieve insteek. Jouw boodschap moet zo overgebracht worden dat er vanaf de eerste seconde de juiste beleving gecreëerd wordt en je doelgroep uiteindelijk overgaat tot actie. Een korte en krachtige boodschap die blijft hangen door de kracht van herhaling.

Wil je een pakkende commercial laten maken? Een reclamefilm die je doelgroep raakt? Videocommercials om je product of dienst aan te prijzen? Schakel dan Smart Media Productions in. Jouw commercial komt tot stand met de Red 4K (ultra HD) camera. Een echte cinemacamera waarmee ook films als The Hobbit en Pirates of the Carribbean geschoten zijn.

Van concept tot en met uitvoering

Laat je door ons je reclamefilm maken, dan helpen wij je vanaf het allereerste concept tot en met de uitvoering. Wij denken mee met wat kan en mag en duiken in jouw doelgroep: wat ziet iemand en wat ervaart iemand? Wat gaat iemand opvallen bij het zien van jouw commercial? Wij helpen je het concept helder te krijgen, zodat de commercial die we maken altijd effectief en doelgericht is.

Meer weten over onze mogelijkheden om jouw reclamefilm te maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Geïnteresseerd in uw eigen reclamefilm? Neem contact op