Videoclip laten maken

Een videoclip van Smart Media Productions is een film, niet zomaar een leuk clipje. Met onze muziekvideo’s willen we de kijker een bepaald gevoel geven, in het verhaal proberen te betrekken. En met succes, want in 2013 wonnen we met onze videoclip van niemand minder dan René Froger, met het nummer ‘Daar sta je dan’, een Buma Stemra award. Binnen de Nederlandstalige videoclips zijn we inmiddels uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde bedrijven door onze jarenlange ervaring en gegarandeerd hoge kwaliteit. BN-ers als Gordon, Frans Bauer, Gerard Joling, Xander de Buisonjé en vele anderen staan regelmatig voor onze lens.

Muziekvideo’s met de Red 4K (ultra HD) camera

Wanneer je door ons een videoclip wilt laten maken, ben je verzekerd van een prachtige videoclip. Al onze muziekvideo’s maken we met de Red 4K (ultra HD) camera. Een cinemacamera die bedoeld is voor het maken van speelfilms. Het beeld oogt dus totaal anders dan het beeld wat je op televisie ziet. En daarom werken wij zo graag met deze camera.

Wanneer wij een videoclip maken, beginnen we eerst met het verzinnen van een verhaal rondom jouw muziek. Wij zorgen er in onze muziekvideo’s als geen ander voor dat beeld en geluid één worden met elkaar, waardoor de beleving alleen maar sterker wordt.

Geïnteresseerd in een videoclip? Neem contact op