Over Smart Media Productions

“De camera is misschien wel een van de belangrijkste uitvindingen ooit. Het is de enige tool die de mogelijkheid biedt om tijd te stoppen, geschiedenis te vangen, kunst te creëren, om verhalen mee te vertellen en boodschappen te communiceren die taalbarrières passeren zoals geen enkele ander gereedschap dat kan”, aldus Jim Jannard.

Smart Media Productions is in 2011 opgericht door Bart de Graaf en Rick van Boxtel. Twee jonge filmmakers met een gezamenlijke passie. De cinematografische stijl die we door middel van de Red 4K (ultra HD) camera toepassen boeit en bindt. Het neemt de kijker mee in het verhaal wat je wilt vertellen. En dat zijn wij: echte verhalenvertellers.

Film is gevoel

Wij vinden dat een goede film gevoel moet overbrengen. Een gevoel, een vorm van beleving waarmee je je klanten bereikt, aanspreekt en aanspoort tot handelen. Kies je voor de diensten van Smart Media Productions, dan kies je voor een gelijkwaardige werkrelatie met ons. Op deze manier komen wij dicht bij de ziel van jouw bedrijf, het DNA. En dit DNA proberen we te vangen in het eindproduct.

781
Producties
6504
Draaiuren
2615000
Views

"Don't tell them, show them!"